Management

Attila Bánhidi

MD CCMO - Fornetti Group

Bánhidi Attila  s-a născut în anul 1970. Are două fete. A absolvit Gimnaziul de Limbi străine, după care a obţinut diploma universitară, în domeniul Comerţ şi Industrie Hotelieră. A fost directorul general al Negra Zrt, iar din 2010 ocupă postul de director comercial al Fornetti Kft. A coordonat cu succes programul Direcţia Nouă, în cadrul căreia a transformat întreaga reţea de magazine de franciză, a configurat 4 categorii de magazine prin reînnoirea contractelor de franciză. A demarat proiectul de in store bakery, în cadrul marilor reţele de magazine care s-a şi dezvoltat cu paşi repezi. Succesul Fornetti înregistrat în incinta magazinelor de tip Retail este strâns legat de numele lui.

Puţinul timp liber de care dispune, şi-l petrece cu copii sau face sport. A practicat mai multe sporturi de categorie grea, sportul este pentru el un mod de viaţă. În ultima perioadă practică mai mult haltere şi culturism. Pe lângă sport, este pasionat de maşini şi  are ca hobby creşterea câinilor.

 

  

  

István Herczeg

COO Managing Director - Fornetti Group

M-am alăturat Fornetti într-o perioadă a vieții mele în care eram pregătit pentru noi provocări și un mediu nou de lucru, într-o altă companie.

Cred cu tărie că pot aduce un plus acestei companii datorită experiențelor și cunoștințelor pe care le dețin în acest domeniu și, împreună cu echipa mea, putem contribui la succesul operațional în cadrul Fornetti.

Dețin o diploma de Food Engineer and Quality Control Engineer obținută la Universitatea din Szeged. Timp de 18 ani am lucrat pentru Sole-Mizo în diferite arii operaționale și am parasit compania ca Director Adjunct.

Locuiesc în Szeged împruenă cu familia. Îmi place să pescuiesc, să vânez și să navighez.

 

  

  

Zoltán Kovács

CFO Managing Director - Fornetti Group

S-a născut în anul  1978. Este tatăl a doi copii, o fată si un băiat. A terminat liceul ÁFEOSZ din Kecskemét. Pe baza rezultatelor bune, fost admis din oficiu la Facultatea de Contabilitate din Győr . Prima diplomă a dobândit-o în domeniul contabil iar cea de-a  doua în ştiinţe economice. Primul lui loc de muncă este la Fornetti, unde lucrează din 2000, în diverse domenii din cadrul departametului finaciar-contabil. Cea mai mare provocare profesională pentru el este că în dezvoltarea continuă a Fornetti, găseşte noi direcţii şi în permanenţă trebuie să facă faţă unor situaţii şi aştepări noi, provocatoare. Pe lângă munca sa, de trei ani lucrează la Fundaţia Siguranţa Publică din Kecskemét, desigur pro-bono.

Hobby-ul lui este pescuitul.

  

  

Martin Udvarev

Managing Director - Fornetti România

Martin Udvarev s-a născut în Budapesta, la data de 17 august 1973 și face parte din a 5 -a generație de bulgari născuți în Ungaria A absolvit cursurile liceului Bulgar-Maghiar, iar apoi a continuat studiile in domeniul financiar la Kodolani Janos, cursuri de business management absolvite în Plovdiv, Bulgaria (2003-2005), respectiv Curs de Management Financiar Stategic, în anul 2020, la Metropolitan School of Business and Management UK (curs online). Înainte de a se alătura companiei din România, Martin a condus, cu succes, Fornetti Bulgaria, companie la care a ocupat funcția de Director General timp de 17 ani.  În ceea ce privește activitatea sa la Fornetti Bulgaria, se evidențiază inițierea sistemului de franciză în acea țară, deschizând 200 de puncte de franciză, în 200 de zile, în anul 2006, continuând cu proiectul de deschidere a fabricii din Ihtiman, cu o suprafață totală de 4.000 mp2, în doar 10 luni, în anul 2008. Înainte de preluarea poziției de Director General Fornetti Bulgaria, în octombrie 2006, a lucrat, timp de 4 ani  în cadrul Ambasadei Ungariei din Sofia, ca și consul adjunct și ofițer financiar. Martin este căsătorit și are un fiu.


 

voin gabriel

Director Comercial

Din aprilie 2018, domnul Gabriel Voin este Director Comercial al Fornetti România. Gabriel s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2006 şi are o experienţă de peste 15 ani în dezvoltarea sistemului de franciză Fornetti în România, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcţii în cadrul departamentului Comercial si Marketing, precum: Project Manager, Manager Marketing, Manager Comercial Regional şi Director al diviziei de franciză şi concept.

Gabriel este din Timişoara, a urmat cursurile Universitatii Politehnice. Este pasionat de tenis, citit și călătorii atunci când timpul îi permite. Pe plan profesional, dar și în viață se ghidează după mottoul: “Cred cu tărie că o echipă solidă vede orice obstacol ca o provocare, iar scopul meu zilnic este să am o echipă puternică și motivată”.

 

  

  

sinescu gyongyike

Director Economic

Gyongyike Sinescu s-a alăturat companiei în anul 2002, începându-și activitatea ca economist, fiind în această poziție timp de 3 ani. În anul 2005 a fost promovată ca Şef serviciu financiar-contabil, iar din anul 2007 ocupă funcţia de Director Economic al societăţii.

Gyongyike este din Timişoara, România şi a absolvit Facultatea de Informatică şi Contabilitate de Gestiune. Din 2010 este membru al Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România.

Este căsătorită şi are doi băieţi. Este mare iubitoare de animale, sport şi excursii, iar timpul liber îi place să-l petreacă cu familia şi cu prietenii.

  

  

Av. Alina-Loredana Jurja

 Sef departament juridic

Doamna Alina Jurja s-a alăturat echipei Fornetti în urmă cu aproape 20 ani.  Într-o perioadă de pionerat a legislației în domeniul francizei și o perioadă de început pentru Fornetti a pus bazele legale pentru Fornetti Franchise în România. Sunt de referință contractele de franciză ale Fornetti România realizate de către doamna Alina Jurja. La început consilier juridic, apoi avocat, doamna Jurja are studii universitare în domeniul juridic și economic și și-a început cariera juridică în anul 2000.  Fornetti România este proiectul său de suflet! Este din Timișoara, este căsătorită și are doi băieți, iar puținul timp liber îl dedică familiei.

Motto-ul său este “Nu este atât de important  ce s-a întâmplat, ci modul în care gestionezi ce s-a întâmplat deja”.  


 

  

constantin stan

Manager Producție

Constantin este unul din primii angajați ai companiei Fornetti, fiind alături de noi încă de la începuturi. S-a angajat în anul 2003 ca muncitor în Producție, ajutând, din prima zi la execuția produselor noastre. A fost un muncitor exemplar, care pe durata activității sale a crescut și a evoluat constant. La doar 2 ani de la prima zi de muncă, Constantin a devenit șef de linie în Producție, mai apoi șef ambalare, șef de schimb și mai apoi responsabil principal pe secția de producție. A trecut prin toate secțiile departamentului, cunoscând înde-aproape fiecare aspect și a muncit în toate etapele care sunt necesare procesului de producție al produselor Fornetti. Încununarea muncii și a devotamentului a venit în anul 2022, Constantin fiind de acum, Manager Producție coordonând întreg procesul fabricii de la Satchinez. Bucuria de a reuși în cadrul companiei este cu atât mai mare cu cât el este originar din localitatea în care există și fabrica noastră: Satchinez, județul Timiș.

Are de 37 de ani, este căsătorit, soția lui fiind-i colegă în cadru companiei. Are 2 copii și este pasionat de acvaristică!

 

  
 

  

felfoldi Adrian-Ștefan

Manager Aprovizionare

 

Adrian a absolvit Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și, după o scurtă activitate în domeniul lui de specialitate, s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2010.

În urma experiențelor dobândite în diferite funcții în cadrul Departamentului Tehnic și mai târziu a Departamentului Aprovizionare-Logistică, începând din 2016 a fost numit în funcția de Manager Aprovizionare.

Timpul liber îl petrece împreună cu familia, îi plac excursiile, snorkelling-ul și înotul.

 

  

  

popa lionel

Manager IT

Venit în februarie 2012 ca technician IT, s-a implicat activ în activitatea companiei, realizând o serie de proiecte majore. Datorită rezultatelor obținute, domnul Popa a fost promovat succesiv, de la tehnician IT, la șef de departament, iar din anul 2017 este Manager IT. Lionel este pasionat de IT, natură si istorie, unul din hobby-urile sale fiind metal-detecting-ul.

Dintre produsele Fornetti, favoritul său este pogăceaua cu cașcaval.

 

  

  

rakoczi zoltan

Manager Logistică

Zoltan s-a alăturat familiei Fornetti  în primăvara anului 2005.  A început ca gestionar, apoi șef schimb, șef depozit,  iar după o perioadă, a fost avansat în funcția de Manger Logistică.  Are o experiență de peste 10 ani în gestiunea produselor și în logistică. A absolvit Facultatea de Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism.Printre hobby-urile sale se numără sportul ( este  mare fan al echipei de fotbal FC Bayern Munchen ) și fotografia. Crede ca zilele sunt egale pentru ceasornic, dar nu pentru un om.

 

  

  

simionca marin

Director Transport

Marin este născut la Bistrita în 1971, locuiește în Timișoara din 1990 și a absolvit Universitatea Tehnică din Timișoara, Facultatea de Mecanică în Specializarea Utilaj Tehnologic pentru Industria Alimentară și Facultatea de Management în Producție și Transporturi, Specializarea Circulație Rutieră, urmând și un Master în Specializarea Utilaje Tehnologice pentru Fabricatia Produselor Alimentare.

Începând cu data de 7 martie 2008, domnul Marin Simionca este Director Transport Fornetti România. Are o vastă experientă în domeniul transporturilor, ocupând funcții de conducere în logistică și la service-uri auto. Este pasionat de sport și călătorii, iar timpul liber preferă să íl petreacă activ, jucând tenis și fotbal.

Printre altele este atestat ca și Profesor de Legislație Rutieră și Instructor de școală de șoferi.

 

 

  

  

Zărnoianu Diana

Manager Calitate

Diana-Mihaela Zărnoianu este din Segarcea Dolj, România și a absolvit Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare din Timişoara. De aproape 15  ani face parte din compania Fornetti România coordonând Departamentul Calitate. Îi place să călătorească, iubeşte muntele, îi plac drumeţiile, iar timpul liber preferă să îl petreacă alături de fiul său. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este expresul cu mere.

 

  

  

Robert Bausche

Șef serviciu întreținere exterioară

Robert Bausche este noul șef serviciu întreținere exterioară al Fornetti România. Robert s-a alăturat echipei noastre în 2017 ca șef birou tehnic, dar datorită experienței sale în domeniu, precum și a rezultatelor bune obținute în departament, promovarea sa a fost binemeritată. Este responsabil de auditul energetic în cadrul companiei și a realizat, cu succes, un proiect masiv de reconstrucție în fabrica Fornetti din Timișoara. Este absolvent de master în Mecatronică la Universitatea Politehnica Timișoara în 2020. În timpul liber, îi place să facă drumeții, să meargă cu bicicleta și să petreacă timpul cu nepoții săi.

Doris Bociort

Manager Creativ & PR

Doris și-a început cariera la Fornetti la foarte scurt timp după finalizarea studiilor de master. Cei 5 ani petrecuți studiind Comunicare, Relații Publice și Mass Media în cadrul Universității de Vest din Timișoara au ajutat-o să ocupe prima ei poziție în cadrul companiei, derulând campaniile clasice de PR. A evoluat, îmbunătățindu-și constant cunoștințele, iar acum Doris coordonează proiectele interne și unele externe ale companiei din punct de vedere al imaginii și promovării brandului. Se consideră norocoasă să își practice meseria, PR-ul și comunicarea fiind pasiunile ei din liceu și apetența pentru ele nu a scăzut, ba din contră, e din ce în ce mai pasionată de domeniu, având în plan să se dezvolte cât de mult poate. Pe plan personal, îi plac concertele live, călătoriile cu prietenii, vizionarea serialelor și este o cititoare înfocată.

Pe Doris o găsiți la adresele de e-mail doris.bociort@fornetti.ro și pr@fornetti.ro
și la telefon sau pe WhatsApp la 0720 555233

Cookie-urile sunt fișiere text mici utilizate de site-uri web pentru a oferi clienților o experiență mai bună și mai eficientă. Conform reglementărilor generale, putem stoca numai cookie-urile esențiale în browserul dumneavoastră. Pentru a utiliza alte cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Făcând pe „Autorizează toate cookie-urile”, vei primi cea mai bună experiență de utilizator. Pe celelalte pagini puteți autoriza diferite tipuri de cookie-uri unul câte unul.

Puteți găsi toate informațiile despre cookie-uri și protecția confidențialității pe pagina Data creării

Fără aceste cookie-uri, site-ul nostru nu ar putea oferi cea mai bună experiență clienților.

Prin acceptarea acestor reguli, aceste cookie-uri sunt autorizate.

Nume Furnizor Motiv Valabilitate
PHPSESSIDfornetti.roID-ul sesiunii ajută la stocarea stării între încărcările paginiiSfârșitul sesiunii
cookieConsentfornetti.roFolosit pentru stocarea setărilor pentru cookie-uri.1 an
Sus