Dezvoltare pe termen lung

Dezvoltare- pe termen lung

Fornetti doreşte să atingă eficienţa comercială pe termen lung prin principiile şi valorile sale de bază. Dezvoltarea sustenabilă a companiei noastre este asigurată prin comportamentul etic faţă de partenerii şi clienţii noştri, prin păstrarea moralităţii şi tradiţiei numelui Fornetti.
Numele Fornetti este întreţesut cu calitate, tradiţii, dar înseamnă în acelaşi timp şi capacitate de modernizare şi adaptare cu succes la provocările schimbătoare. Păstrarea renumelui bun ne obligă să fim exemplari.

Activitatea companiei noastre este legată în multe puncte de sustenabilitate. În calitate de producător de produse de panificaţie congelate am elaborat un sistem larg de relaţii cu furnizorii de materii prime, furnizori, parteneri de franciză, comercianţi, clienţi şi consumatori.
Pe lângă acestea, compania noastră trebuie să corespundă cerinţelor proprietarilor, reglementărilor naţionale şi internaţionale foarte stricte din cauza prevederilor de igienă alimentară. Ca şi lider de piaţă şi din cauza tradiţiilor noastre ne simţim obligaţi faţă de societate, să ajutăm şi să sprijinim persoanelor care trăiesc în raza noastră de activitate. Baza pe termen lung a succeselor noastre este gestionarea conştientă şi responsabilă a resurselor noastre şi protejarea valorilor mediului. Pentru fabricarea produselor noastre congelate de calitate înaltă sunt indispensabile materiile prime de calitate, apa şi energia, la fel ca şi priceperea angajaţilor noştri.

Valorile fundamentale Fornetti

  • Moralitatea numelui Fornetti
  • Produse şi servicii recunoscute
  • Păstrarea eticii generale şi comerciale, conduită comercială
  • Transmiterea tradiţiilor
  • Funcţionare profitabilă

Credem că activitatea de comercializare şi marketing a produselor noastre ajută la decizii conştiente ale clienţilor.

Considerăm că este favorabil, faptul că, consumul produselor noastre nu a scăzut nici în perioada de criză. Acest lucru înseamnă aprecierea şi fidelitatea clienţilor faţă de produsele noastre şi faţă de marcă.

Dezvoltarea sustenabilă pe termen lung a Fornetti

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.