Instruire

Instruire

Tehnologiile noi impun cunoştinţe noi. Pregătirea, şcolarizarea şi cultivarea muncii din partea partenerilor şi angajaţilor este una dintre cheile succesului.

Centrul nostru de pregătire este potrivit pentru a atrage proprietarii, managerii locali din magazine, pentru care putem oferi aceeaşi pregătire ca şi pentru angajaţi noştri proprii.

Din acest motiv, cel mai important produs dezvoltat de către noi, nu este de ordin tehnic.

Procedura programată de coacere în magazin şi-a dovedit deja succesul; esenţa acesteia este faptul că, coacerea la parametrii diferiţi a celor cinci grupuri de produse tehnologice cu timpi de decongelare diferiţi nu mai poate fi realizată din memorie. Trecem de această problemă cu ajutorul planului de coacere, care împarte activitatea magazinului în timpi de proces. În practică, acest sistem determină sarcinile pentru angajat cu o exactitate de 5 minute, împarte capacităţile de coacere în activitatea de zi cu zi, astfel încât angajatul nu trebuie să se ocupe de probleme organizatorice în cadrul magazinului. Acesta trebuie să execute comenzile scrise, iar astfel, tehnologia Fornetti asigură exactitatea, adică eficienţa de producţie împreună cu garanţia calității.

Deci, coacerea coordonată cu ajutorul unui plan de coacere, este un ajutor imens. Acesta este un ajutor şi pentru proprietarul magazinului, deoarece acesta poate verifica în mod continuu activitatea din magazin. 

ÎNAPOI

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.