Dulap de decongelare

Dulap de decongelare

O altă dezvoltare a noastră este decongelatorul în care putem depozita intermediar în primul rând produsele XXL, dar şi celelalte produse predospite şi pe cele fără drojdie în condiţii temperate la 6 - 7ºC. Cu alte cuvinte, timpul tehnologic strict poate fi prelungit cu ajutorul păstrării la temperatură constantă; astfel suntem în măsură să constituim o rezervă de produse pregătite pentru coacere, care serveşte la traversarea fluctuaţiilor de cerere- vin mai mulţi sau mai puţini clienţi.

Şi acest utilaj este dezvoltare proprie, este eficient şi foarte performant. Extinde timpii de decongelare prin tehnologia programabilă de zi cu aproximativ patru ore şi jumătate.

Acesta este potrivit şi pentru pregătirea activității din ziua următoare.

ÎNAPOI

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.