Dospitor automat

Dospitor automat

Fornetti a dezvoltat un dospitor automat, marcă proprie, care permite dospirea pe loc a produselor de panificaţie, cornuri şi chifle, în primul rând pentru raioanele de brutărie din incinta magazinelor alimentare.

Acest dospitor automat poate depozita, dezgheța şi dospi, aşteptând angajaţii care vin la lucru cu produse pregătite pentru copt, simplificând, uşurând şi făcând mai sigură realizarea produselor cu drojdie. Desigur, aceast echipament, poate fi utilizat şi de către alte categorii de magazine.

Dospitorul automat a fost dezvoltat în totalitate de către Fornetti, majoritatea componentelor provenind de la furnizori autohtoni. Nu este un echipament ieftin, însă, în ceea ce priveşte parametrii, este mai bun decât toate echipamentele similare din Occident şi este disponibil la un preţ mai mic. 

ÎNAPOI

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.