Activitatea de marketing

Activitate de Marketing

În magazinele francizei Fornetti există posibilitatea ca partenerii, pe lângă aspectul unitar să lase loc şi pentru caracteristicile lor locale. Însă, este important ca spaţiul să se potrivească formei şi culorilor Fornetti. Pentru realizarea acestui lucru, asigurăm mijloace publicitare unitare partenerilor noştri.

Reprezentanţii regionali amplasează materialele de marketing şi publicitare, afişele, tabelele cu preţuri, tabelele de deschidere, de comenzi şi alte decoraţii puse la dispoziţie de către Fornetti, indispensabile pentru realizarea aspectului unitar impus de Fornetti.

Reprezentanţii organizează şi derulează în corelare cu partenerii programe de creştere a vânzărilor, acţiuni şi degustări de produse şi acordă ajutor la evenimentele locale.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.