Management

 

Attila Bánhidi, MD CCMO Managing Director - Fornetti Group

He was born on 8th October, 1970. He is married with two daughters. Having completed his studies at a bilingual course of a secondary school, he graduated from the College for Commerce and Catering. Prior to Fornetti he was the CEO of Mocca Negra Zrt. Since 2010 he has been Fornetti’s commercial director. He successfully conducted the New Time Program, the transformation of the total franchise network, when all franchise partner contracts were renewed and categorised in one of 4 different shop types. It also meant the full refurbishment and transformation of the shops that involved two image changes. A new shop type – shop-in-shop - was introduced in the retail chains when bakery corners were set up in several locations at a high speed. His achievements also include the launch of trade with international Retail chains.

He spends his little free time with his children and with doing sports. Earlier on he pursued several branches of heavy athletics so developing sport into an essential part of his life.  In the past years he has been active in bench pressing and body workout. Besides sports he is interested in cars and enjoys dog breeding.

István Herczeg, COO Managing Director - Fornetti Group

I joined Fornetti because I received the proposal in a period of my life when I was open and ready for challenges given by a new company and new environment.

I do believe that the company can benefit from my experience and knowledge and with my new team we can contribute to the ongoing successful operations of Fornetti.

I completed my Food Engineer and Quality Control Engineer degree at the Szeged College for Food Industry. For 18 years I was working for Sole-Mizo in various areas of the operations, and left that company as the deputy CEO.

I live in Szeged with my family. I enjoy sailing, fishing and hunting.

Zoltán Kovács, CFO Managing Director - Fornetti Group

He was born on September 1st, 1978. He is married, he has a little son and a baby girl. He went to high-school in Kecskemét, at ÁFEOSZ. Based on his school achievements he was admitted to the College of Finance and Accountancy in Győr without needing to pass an admission test. He obtained his first diploma in accountancy, and the second one in finance. His first workplace is Fornetti, where he has been working in different financial fields from the year 2000. The biggest professional challenge for him is that during the development of Fornetti he has always come across even more up-to-date directions; thus there is no conventionalism, and one constantly has to measure up to new situations and requirements. Besides his work, he has managed the finances of the Public Foundation for the Public Safety of Kecskemét for three years, without any remuneration.

His hobby is line-fishing.

Branga Bianca, Consilier Juridic

Începând cu data de 16 noiembrie 2017, Branga Bianca face parte din Departamentul Juridic al Fornetti România, ocupând funcția de consilier juridic.

Bianca a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Atunci când a optat pentru admiterea la Drept, Bianca s-a bazat mai mult pe instinct decât pe informații concrete însă astăzi, când se uită în spate și analizează drumul pe care l-a parcus până în acest moment, nu regretă alegerea făcută și susține că dacă ar trebui să o ia de la capăt ar urma aceeași cale.

Bianca este din Timișoara, România, are 24 de ani și este pasionată de sport și fotografie. Este mare iubitoare a activitățiilor sportive, în special cele de anduranță, iar timpul liber și-l ocupă pregătindu-se pentru concursurile de triatlon, având drept obiectiv terminarea unei curse de Ironman în viitorul apropiat.

Dintre produsele Fornetti, favoritul ei este mini cu vișine.

Felfoldi Adrian-Ștefan, Manager Aprovizionare

Adrian a absolvit Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și, după o scurtă activitate în domeniul lui de specialitate, s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2010.

În urma experiențelor dobândite în diferite funcții în cadrul Departamentului Tehnic și mai târziu a Departamentului Aprovizionare-Logistică, începând din 2016 a fost numit în funcția de Manager Aprovizionare.

Timpul liber îl petrece împreună cu familia, îi plac excursiile, snorkelling-ul și înotul.

Kindle Ioan Nicolae, Director Tehnic

Începând cu data de 2 decembrie 2008, domnul Kindle Ioan Nicolae este Director Tehnic la Fornetti România. Are o vastă experiență în domeniul tehnic, ocupând funcții de conducere în cadrul Edas SRL și Zoppas Industries SRL, acestea fiind parte din atuu-rile care îl recomandă în această postură.

Ioan este născut în Marghita, jud. Bihor și a absolvit Institutul Politehnic din Timișoara secția Mecanică Fină. Are 56 de ani, este pasionat de excursii în natură, schi și pescuit. Este mare iubitor de animale, în special de câini, iar timpul liber preferă să îl petreacă activ alături de familie și prieteni sau în grădină. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este mini cu mere.

Bianca Mirea, Manager Resurse Umane

Începând cu data de 20 iunie 2011, doamna  Mirea Bianca este Manager Resurse Umane. Este alături de Fornetti  din august 2006, imediat după absolvirea Facultății de Matematică din cadrul Universității de Vest.

Are 35 de ani, iar în timpul liber îi place să călătorească, să citească sau să vadă un film bun.

Dintre produsele Fornetti, favoritul ei este mini cu mere.

Péter Zsuzsánna, Director punct de lucru Lutița

Zsuzsánna s-a alăturat companiei Fornetti în vara anului 2003, la scurt timp după absolvirea Facultății de Economie, acesta fiind și primul ei loc de muncă. Are 38 de ani și este director al punctului de lucru din Lutița din anul 2005, coordonând cu pasiune și implicare echipa din zonă.

În timpul liber, Zsuzsa practică sport, călătorește împreună cu familia și explorează locuri noi împreună cu cei doi copii ai săi. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este melc cu nucă.

Popa Lionel, Manager IT

Venit în februarie 2012 ca technician IT, s-a implicat activ în activitatea companiei, realizând o serie de proiecte majore. Datorită rezultatelor obținute, domnul Popa a fost promovat succesiv, de la tehnician IT, la șef de departament, iar din anul 2017 este Manager IT. Lionel este pasionat de IT, natură si istorie, unul din hobby-urile sale fiind metal-detecting-ul.

Dintre produsele Fornetti, favoritul său este pogăceaua cu cașcaval.

Marin Simionca, Director Transport

Marin este născut la Bistrița în 1971, locuiește în Timișoara din 1990 și a absolvit Universitatea Tehnică din Timișoara, Facultatea de Mecanică în Specializarea Utilaj Tehnologic pentru Industria Alimentară și Facultatea de Management în Producție și Transporturi, Specializarea Circulație Rutieră, urmând și un Master în Specializarea Utilaje Tehnologice pentru Fabricația Produselor Alimentare.

Începând cu data de 7 martie 2008, domnul Marin Simionca este Director Transport Fornetti România. Are o vastă experiență în domeniul transporturilor, ocupând funcții de conducere în logistică și la service-uri auto. Este pasionat de sport și călătorii, iar timpul liber preferă să îl petreacă activ, jucând tenis și fotbal. Printre altele este atestat ca și Profesor de Legislație Rutieră și Instructor de școală de șoferi.

Gyongyike Sinescu, Director Economic

Sinescu Gyongyike s-a alăturat companiei în anul 2002, începându-și activitatea ca economist, fiind în această poziție timp de 3 ani. În anul 2005 a fost promovată ca Şef serviciu financiar-contabil, iar din anul 2007 ocupă funcţia de Director Economic al societăţii.

Gyongyike este din Timişoara, România şi a absolvit Facultatea de Informatică şi Contabilitate de Gestiune. Din 2010 este membru al Corpului Experţilor Contabili Autorizaţi din România.

Este căsătorită şi are doi băieţi. Este mare iubitoare de animale, sport şi excursii, iar timpul liber îi place să-l petreacă cu familia şi cu prietenii.

Gabriel Voin, Director Comercial

Din aprilie 2018, domnul Gabriel Voin este Director Comercial al Fornetti România. Gabriel s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2006 şi are o experienţă de peste 10 ani în dezvoltarea sistemul de franciză Fornetti în România, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcţii în cadrul departamentului Comercial si Marketing, precum: Project Manager, Manager Marketing, Manager Comercial Regional şi Director al diviziei de franciză şi concept.

Gabriel este din Timişoara, a urmat cursurile Universitatii Politehnice, are 36 de ani, căsătorit şi este pasionat de tenis, citit și călătorii atunci când timpul îi permite. Pe plan profesional, dar și în viață se ghidează după mottoul: “Cred cu tărie că o echipă solidă vede orice obstacol ca o provocare, iar scopul meu zilnic este să am o echipă puternică și motivată”.

Diana Zărnoianu, Manager Calitate

Diana-Mihaela Zărnoianu este din Segarcea Dolj, România și a absolvit Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare din Timişoara. De 11 ani face parte din compania Fornetti România coordonând Departamentul Calitate. Are 36 de ani, îi place să călătorească, iubeşte muntele, îi plac drumeţiile, iar timpul liber preferă să îl petreacă alături de fiul său. Dintre produsele Fornetti, favoritul său este expresul cu mere.

Pop Ovidiu, Manager punct de lucru București

Domnul Pop s-a alăturat echipei Fornetti România în mai 2009, la Departamentul de Transport din Timișoara, având o bogată experiență în logistică și transport în diverse companii din țară.

În ianuarie 2012, a fost relocat pe regiunea București, iar din august 2012 ocupă funcția de Manager Punct de lucru București, coordonând activitățile companiei din capitală și nu numai.

Timpul liber ii place să îl petreacă cu familia, să gătească și să înoate. Totodată, este pasionat de sport și activități în aer liber.

  
Day by day almost 2 million people consume the products of Fornetti. Adapting to the needs of our customers we place emphasis on the continuous renewal of our range of products.
The franchise system of Fornetti enables you to safely extend the product range of your existing store with a small investment, or to start a new, profitable business.
The result of the carefully selected materials and the high quality of the raw ingredients - is the healthy product.