știri
Produse noi, noiembrie2015

Aşa cum am obişnuit consumatorii Fornetti, încercăm mereu să aducem pe piaţă produse noi, gusturi inedite, umpluturi tradiţionale sau moderne, dulci şi sărate, tocmai pentru a satisface o mare parte din consumatori, toţi cu gusturi diverse. Ţelul nostru este producerea unor sortimente de înaltă calitate, cu ingredientele cele mai bune, produse într-un mediu sigur, modern şi curat.

Finalul de an aduce pe piaţă 3 produse din gama XL: cu caise, cu vanilie şi cu şuncă şi brânză.

Începând cu data de 9 noiembrie, partenerii noştri vor comercializa aceste 3 noi produse, toate la bucată, dulci şi sărate deopotrivă. Şi acestea, ca toate celelalte lansate anul acesta, fac parte din gama premium, cu ingrediente calitative şi tehnologie nouă de coacere pentru asigurarea unor produse excelente.

  • XL cu caise vine ca o alternativă la retragerea de pe piaţă a produsului Pernuţă cu Caise, însă are un gramaj mai mare, mai bogat ca umplutură şi consistenţă.
  • Un nou gust pentru consumatorii noştri şi cerut cu insistenţă de parteneri este XL cu vanilie, un gust nou pentru Fornetti, cu umplutură cremoasă şi dulce de vanilie.

Pentru cei care preferă ceva mai săţios şi cu carne, vom lansa tot din 9 noiembrie XL cu şuncă şi brânză, un produs săţios, consistent, o variantă excelentă pentru mic dejun sau în orice moment al zilei când vrei să-ţi potoleşti foamea.

  
Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori cu produse calde, proaspete, apetisante, într-o gamă sortimentală potrivită oricărei exigențe de consum.
Scopul fiecărei afaceri este obținerea de profit, cu riscuri minime. Sistemul de franciză Fornetti permite ca Dvs. să vă extindeţi oferta magazinului existent cu o investiţie mică sau să începeţi o afacere nouă, profitabilă.
Selecționăm cu grijă materia primă și ingrediente de cea mai bună calitate, aliniate la reperele unei alimentații sănătoase.